Reperation & Service

– få gennemgået dine installationer sammen med en autoriseret el-installatør

Vi ser desværre i alt for mange tilfælde, at der ved defekte installationer er anvendt forskellige produkter af ringe kvalitet, og at de lovpligtige krav ikke er overholdt. Derfor anbefaler vi dig altid ved tvivl om ovenstående, at du sammen med en autoriseret el-installatør får gennemgået dine installationer, og får rettet de fejl og mangler der måtte være. Vi er specialister i at tjekke installationer fra kælder til kvist, og kommer gerne forbi, hvis du har spørgsmål vedrørende lys, varme, tyverisikring og gamle installationer eller lignende.

Reparation og service - Hansen & Søgart
Fradrag på din regning - Hansen & Søgart A/S

Fradrag på din regning

Siden år 2013 har det været muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med udførelsen af håndværker arbejde på din bolig. Fra april 2013 blev det også muligt at få håndværksfradrag, på tiltag udført på din sommerbolig, med henblik på energi forbedring. Fradraget betyder altså kort sagt, en kontant besparelse for dig.

Det fungere ganske nemt, idet du på din næste selvangivelse skriver beløbet, og så trækkes beløbet til håndværkernes løn fra som servicefradrag.
Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 15.000 kr. om året inkl. Moms, for hver voksen person i husstanden. Bor der to forældre og et voksent barn i husstanden, kan der altså opnås 45.000 kr. i fradrag.

Værdien  på servicefradraget er det samme som dit kørselsfradrag, fagforeningsfradrag eller lignende, og værdien er cirka en tredjedel. Det vil altså sige, at hvis du kan skrive 15.000 kr. på din selvangivelse, vil du få cirka 5.000 kr. tilbage i skat.

Kontakt