Elektriker Frederiksberg

Moderne løsninger i høj kvalitet

Elektriker Frederiksberg

Elektriker på Frederiksberg med moderne løsninger

I Hansen & Søgart har vi mere end 30 års erfaring inden for elektrikerfaget. Vi har vores daglige gang i Rødovre nær Frederiksberg og vi hjælper både privat- og erhvervskunder, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Så uanset hvor stor din opgave er, så kan vi varetage den for dig. Vores arbejde udføres altid med nye og moderne materialer i høj kvalitet.

Gennem vores mange år i branchen, har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Det betyder at vi blandt andet kan tilbyde hjælp til:

Dette er dog blot et udpluk af vores kompetencer. Hvis du har en opgave som du ikke synes passer på ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Som din lokale elektriker nær Frederiksberg kan vi hjælpe med alle typer af elopgaver, lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så er vi sikre på at vi kan finde en løsning på din elopgave

Elektriker Frederiksberg
El-tjek Frederiksberg

Elektriker på Frederiksberg med moderne løsninger

Vælger du Hansen & Søgart som din elektriker, vil du hos os altid blive mødt af en serviceminded og pålidelig elektriker, med et højt fagligt niveau. Vores mere end 20 elektrikere er alle fagudlærte og sætter en ære i at lave løsninger, der alle overholder de aktuelle lovgivninger og forholdsregler.

Grundet vores mange års erfaring, vil du hos os altid opleve god service uanset størrelsen på din opgave samt en elektriker med stor fleksibilitet og som overholder alle sine aftaler. Du kan derfor trygt læne dig tilbage for med os er du i trygge hænder fra start til slut, når vi varetager din elopgave i Frederiksberg.

Kontakt en kompetent elektriker på Frederiksberg

Har du brug for en kompetent elektriker på Frederiksberg, så står vi klar til hurtigt at kunne hjælpe. Som din lokale elektriker kan vi både rådgive og vejlede dig til et holdbart resultat i højeste kvalitet. Kontakt os enten på telefon 70 22 87 88 eller ved at sende en e-mail til os på firma@hsel.dk.

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud