Elektriker Brøndby

Når du skal bruge en dygtig og punktlig elektriker

Elektriker Brøndby

Skal du bruge en erfaren elektriker i Brøndby?

Vi har mere end 30 års erfaring inden for elektrikerfaget og har derfor oparbejde en dybdegående viden om faget og diverse løsninger der findes på markedet. Med vores kontor Rødovre nær Brøndby, stræber vi efter at blive din foretrukne elektriker i Brøndby. Vi er aldrig langt væk og kan derfor hurtigt rykke ud til dig og hjælpe med din elopgave. Til dagligt hjælper vi alt fra private og erhvervskunder til ejerforeninger og andelsboligforeninger. Uanset omfanget af din opgave, har vi den nødvendige ekspertise til at kunne varetage den for dig.

Gennem vores mange år i branchen, har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Derfor tilbyder vi en række forskellige løsninger. Blandt andet kan du få hjælp til:

Ovenstående er et udpluk af vores kernekompetencer. Selvom du ikke synes at din opgave passer på beskrivelsen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan som regel hjælpe alligevel. Så lad os tage en snak om dine ønsker og behov til din kommende elopgave.

Hansen og Søgart
Elektriker Hansen & Søgart

En elektriker i Brøndby med styr på lovgivningen

Vælger du os som din elektriker, vil du altid blive mødt af en kompetent og pålidelig elektriker. Alle vores medarbejdere er uddannet og sætter en ære i at lave løsninger, som overholder alle de gældende lovgivninger og forholdsregler.

Med vores mange års erfaring, er du med os garanteret god service, stor fleksibilitet, arbejde udført med kvalitetsmaterialer fra anerkendte leverandører og en pålidelig elektriker som altid overholder sine aftaler.

Kontakt den lokale elektriker i Brøndby

Skal du bruge en elektriker i Brøndby, så er vi det rette valg. Med mere end 30 års erfaring får du en dygtig og imødekommende elektriker til at varetage din elopgave. Vi hjælper med alt fra rådgivning til udførsel af diverse elopgaver, hvilket sikre dig et godt resultat hver gang. Kontakt os på telefon 70 22 87 88 eller send os en mail på firma@hsel.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud