Duka One montering

Tag det første skridt mod et forbedret indeklima her.

Duka One montering

Moderne og trådløse løsninger sikkerheds­optimerer dit hjem

Oplever du problemer med skimmelsvamp? Eller har du svært ved at kontrollere temperaturen i din bolig? Måske har du udfordringer med luftfugtigheden? Uanset hvilke udfordringer du oplever, har vi løsningen der med garanti vil forbedre det nuværende indeklima.

Det ses ofte at gamle bygninger og boliger døjer med fugtproblemer, og i de fleste tilfælde medbringer fugten skimmelsvamp. Det medfører skyhøje omkostninger, og værst af alt helbredsproblemer. Kom fugten og skimmelsvampen til livs, med vores ventilationsløsning med varmegenvinding.

Duka One er en et-rums-ventilationsløsning, som består af en murgennemføring med en keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig lavenergi tovejs-ventilator samt fjernbetjening.

Duka one

Effektiv ventilations­løsning med et utal af fordele

Systemets ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Luften fra din boligs indeklima, overføres til den keramiske veksler som står for udsugningsfunktionen. Derefter roterer ventilatoren, og begynder at suge luften udefra ind. Luften fra boligens indeklima, bliver genanvendt til at opvarme den kolde luft som bliver opfanget udendørs, og derefter bliver boligen opvarmet gradvist, på en besparende men effektiv og miljøvenlig måde.

Duka One løsningen kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.
Herunder kan du tilgå mange af de fordele som en Duka One installation gør for dig og din bolig:

  • Et fantastisk indeklima
  • Reducerer radon og CO2 udledning
  • Minimerer kondens og fugt
  • Effektiv og energibevidst udluftning
  • Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
  • Giver en energibesparelse
  • Slip for at åbne/lukke vinduer
  • Dæmper lyden udefra

Kontakt din foretrukne El-Installatør og få et tilbud på Duka One montering

Hvis du har spørgsmål vedrørerende Duka One montering, kan vi kontaktes på telefon 70 22 87 88, hvor vi med glæde vejleder, og rådfører dig, indtil du er helt tryg ved investeringen. Dertil modtager vi med glæde skriftlige henvendelser via vores kontaktformular på siden, eller ved at sende en e-mail til firma@hsel.dk hvor vi derefter vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud