Elektriker Herlev

Når der skal styr på el-installationerne

Elektriker Herlev

Undgå fejl med en erfaren elektriker i Herlev

I Hansen & Søgart får du en elektriker med mere end 30 års erfaring inden for elektrikerfaget. Vi har vores daglige gang i Herlev og kan derfor hurtigt rykke ud og hjælpe dig med dine elopgave. Vi hjælper dagligt både privat- og erhvervskunder, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Så uanset hvor stor din opgave måtte være, kan vi varetage den for dig fra start til slut.

Gennem vores mange år i branchen, har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer og kan derfor hjælpe med både rådgivning og udførsel af opgaven. Som erfarne elektriker kan vi blandt andet hjælpe med følgende:

Ovenstående er blot et udpluk af de ydelser vi tilbyder. Hvis ikke du synes at din opgave passer på beskrivelsen, så tøv endelig ikke med at kontakte os alligevel. Som din lokale elektriker i Herlev kan vi som udgangspunkt hjælpe med alle typer elopgaver, så lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Medarbejder tjekker om afbrydere sidder i vater
Medarbejder ligger sidste hånd på spots i loft hos kunde

Kvalitetsbevidst elektriker i Herlev

Vælger du os som din elektriker i Herlev, bliver du altid mødt af en pålidelig elektriker som er drevet af en høj faglig stolthed. Alle vores medarbejdere er fagudlærte og de sætter alle en ære i at udføre løsninger, som alle overholder de gældende krav og lovgivninger.

Grundet vores mange års erfaring i faget, er du med os ved din side garanteret god service i øjenhøjde, arbejde udført med materialer i højeste kvalitet, stor fleksibilitet og en punktlig elektriker som overholder sine aftaler. Derfor er du i trygge hænder hele vejen når vi varetager din elopgave i Herlev.

Skal vi varetage din elopgave i Herlev?

Skal du bruge en serviceminded elektriker i Herlev, så står vi klar til hurtigt at kunne være hos dig og hjælpe. Du får gavn af vores erfaren i form af rådgivning og vejledning, hvilket er din garanti for et holdbart resultat i den højeste kvalitet. Kontakt os på telefon 70 22 87 88 eller send os en mail på firma@hsel.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud