El arbejde

Hansen & Søgart A/S udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer, herunder intelligente bygningsinstallationer. Vi tilbyder også rådgivning i lys og lyskilder, og vores mål er at finde den helt rigtige løsning til jeres behov.

Vi er eksperter i alle former for elektrisk arbejde, herunder bl.a.:

  • Lys og kraftinstallation
  • Intelligente bygningsinstallationer, IHC mm.
  • EDB installationer
  • Antenne
  •  Varmestyring
  • Tyveri- og brandalarm
  • Industri og øvrigt erhverv
  • Ventilationsanlæg/varme gevindsanlæg

Renovering eller nybyg ?

Vi har igennem mange år hjulpet vores kunder med deres el-installationer i forbindelse med renovering eller nybyg. I forbindelse med projekter hjælper vi med projekteringen og har et fokus på at finde løsningen som er tilpasset netop deres behov.

Som autoriseret el-installatør indgår vi ofte i et samarbejde med andre fag grupper når vi arbejder med renovering eller i nybyg.
Står du overfor at skulle bygge om, bygge til så vil el-installationen måske ikke være tilpasset jeres nye behov. Så tag kontakt til os så kan vi rådgive jer omkring jeres nye el-installation

Dørtelefon

Vi udfører reparation samt servicering af nye- som gamle dørtelefonanlæg. Derudover rådgiver vi boligforeninger omkring en eventuelt udskiftning eller opsætning af ny anlæg.

Vi har et bredt samarbejde af leverandører, som gør at vi kan i samarbejde med jer finde den helt rigtige løsning som er tilpasset jer behov.

• Dørtelefon med eller uden video
• Dørtelefon med adgangskontrol

El-tjek Hansen & Søgart

El-tjek & El-syn

Ønsker du et el-tjek og/eller el-syn, for at se om jeres installationer er sikre og overholder alle regler,
tilbyder vi gerne denne service, med vores ekspertise og vejledning.

El-tjek Hansen & Søgart

Håndværkerfradrag 2021

Siden år 2013 har det været muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med udførelsen af håndværker arbejde på din bolig. Fra april 2013 blev det også muligt at få håndværksfradrag, på tiltag udført på din sommerbolig, med henblik på energi forbedring. Fradraget betyder altså kort sagt, en kontant besparelse for dig.

For at holde hånden under arbejdsmarkedet og for at give den grønne omstilling et skub, hæves fradraget for håndværkerydelser fra 12.500 kr. til 25.000 kr. i 2021. Med håndværkerfradraget kan man få fradrag for en lang række grønne initiativer

Værdien  på servicefradraget er det samme som dit kørselsfradrag, fagforeningsfradrag eller lignende, og værdien er cirka en tredjedel. Det vil altså sige, at hvis du kan skrive 25.000 kr. på din selvangivelse, vil du få cirka 6.700 kr. tilbage i skat.

Kontakt