Elektriker Rødovre

En elektriker hvor kunden kommer i første række

Elektriker Rødovre

Lokal elektriker i Rødovre med en bred vifte af kompetencer

I Hansen & Søgart har vi mere end 30 års erfaring inden for elektrikerfaget. Med vores base i Rødovre, er vi din lokale elektriker der hurtigt kan rykke ud og hjælpe med din opgave. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Så uanset hvor stor din opgave er, så kan vi varetage den for dig.

Gennem vores mange år i branchen, har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Derfor tilbyder vi blandt andet hjælp til følgende:

Dette er blot et udpluk af vores kernekompetencer. Hvis ikke din opgave passer på ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os alligevel. Som din lokale elektriker i Rødovre kan vi som udgangspunkt hjælpe med alle typer elopgaver, så lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Elektriker Rødovre
El-arbejde Rødovre

Elektriker i Rødovre med fokus på kunden

Vælger du os som din elektriker, vil du altid blive mødt af en imødekommende og pålidelig elektriker, med en høj faglig ekspertise. Alle vores medarbejdere er fagudlærte og sætter en ære i at lave løsninger, som overholder alle gældende lovgivninger samt forholdsregler. Grundet vores mange års erfaring, er du med os garanteret god service, arbejde udført med kvalitetsmaterialer, stor fleksibilitet og en pålidelig elektriker som overholder sine aftaler. Du er derfor i trygge hænder fra start til slut når vi varetager din elopgave i Rødovre.

Kontakt din lokale elektriker i Rødovre

Har du brug for en kompetent elektriker i Rødovre, så står vi klar til hurtigt at kunne hjælpe. Som din lokale elektriker kan vi både rådgive og vejlede dig til et holdbart resultat i højeste kvalitet. Kontakt os enten på telefon 70 22 87 88 eller ved at sende en e-mail til os på firma@hsel.dk.

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud