Sikring

– Et trygt hjem er et godt hjem

Et trygt hjem er et godt hjem. Vi sætter fokus på sikkerhed, og går ikke på kompromis med kvaliteten af alarmløsninger. Vi hjælper med at sikre, at de hjemmelige rammer forbliver trygge, og vi er leveringsdygtige i forskellige løsninger. Med kyndig vejledning, vil vi gerne hjælpe dig, med at opnå maksimal beskyttelse af dit hjem.

På arbejdspladsen er det ligeledes nødvendigt med et højt sikringsniveau. Der er for at sikre mod indbrud, men også for at sikre mod vandskader, strømsvigt og andre situationer, der kan forsage store skader. Vi tænker i effektive sikringsløsninger til både store og små virksomheder. Vi hjælper gerne med at danne et overblik over din sikkerhed, og finde den helt rigtige sikringsløsning.

Både vores tyveri- og brandalarmer er trådløse, og er forbundet til alarmcentralen. Dette betyder for din sikkerhed, at der kommer vagter ud til dig, hvis alarmen skulle gå i gang. Vi kan levere alt fra trådløse systemer som kommunikerer med hinanden, men også tråd førte systemer hvis dette ønskes.

Tyveri- og brandalarm

Kontakt