Sikring

– Et trygt hjem er et godt hjem

MODERNE TRÅDLØSE ALARMER

– Et mere sikkert hjem!

Hansen & Søgart’s alarmsystemet vil sikre dine kære, dit hjem og dine værdier – og sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse).

Alle systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet – og er designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem.
Med dette systemet får du en brugervenlig og smukt designet løsning (Serien fåes i hvid eller sort), som passer på dit hjem og samtidig er tilgængelig uanset, hvor du er henne, da alarmerne kan styres via en app på din smartphone eller tablet. Godkendt F&P klasse 2

Håndværkfradag
Det er nu muligt at få fradrag for installation af tyverialarm, så du kan sikre dit hjem mod ubudne gæster og ikke mindst holde øje med at alt er som det
skal være, når du ikke selv er hjemme.

Tyveri- og brandalarm

ALARMAPAKKE 1

1 stk. Security Hub
1stk. Tyverialarm, GSM, sort/Hvid
1stk. Dør/vindueskontakt, sort/hvid
1stk. Bevægelses detektor, sort/hvid
1stk. Fjernbetjening, sort/hvid
1stk. Sirene, indendørs, sort/hvid
1stk. Betjeningspanel, sort/hvid

Pris: 3.250,-
inkl. moms

ALARMAPAKKE 2

– Med kamera
1 stk. Security Hub2
1 stk. Tyverialarm, GSM, sort/Hvid
1 stk. Dør/vindueskontakt, sort/hvid
1 stk. PIR-kamera detektor, sort/hvid
1 stk. PIR detektor, sort/hvid
1 stk. Indendørs sirene, sort/Hvid
1 stk. Fjernbetjening, sort/hvid
Bemærk:
PIR-kamera tager 5 billeder pr. aktivering,
kan kun tilsluttes under AJAX Alarm-2 hub

Pris: 5.150,-
inkl. moms

Installationspris fra 2.400 kr ink.moms

Med Ajax Security-hubbens trådløse teknologi kan du enkelt og sikkert overvåge de trådløse enheder fra en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security-hubben. Hansen & Søgart tilbyder en komplet pakke med tyverialarm, videoovervågning, røgalarm og fugtalarm samt en relækontakt, som via fjernbetjening tænder og slukker for dine husholdningsmaskiner og viser energiforbruget via en mobil-app.

 

Prisliste /Ekstraudstyr

Sirene, indendørs, sort/hvid 588,-
Sirene m blitz, ip54, sort/hvid 988,-
Tryk 278,-
Fjernbetjening 338,-
Betjeningspanel 939,-
Røgalarm og co + 1.039,-
Røgalarm m lydgiver 849,-
Vandskadedetektor 589,-
Glasbruds-detektor, sort 589,-
* kun Hub2! * Pir kamera sort 1.449,-
Udendørs Pir 2.198,-
Pir/mw-kombi, sort 1.019,-
Pir/gb-detector 889,-
Pir-detektor 649,-
Åbningskontakt 649,-
Åbningskontakt 649,-
Alle priser er inkl. moms

I hjemmet:

Et trygt hjem er et godt hjem. Vi sætter fokus på sikkerhed, og går ikke på kompromis med kvaliteten af alarmløsninger. Vi hjælper med at sikre, at de hjemmelige rammer forbliver trygge, og vi er leveringsdygtige i forskellige løsninger. Med kyndig vejledning, vil vi gerne hjælpe dig, med at opnå maksimal beskyttelse af dit hjem.

I virksomheden / På arbejdspladsen 

På arbejdspladsen er det ligeledes nødvendigt med et højt sikringsniveau. Der er for at sikre mod indbrud, men også for at sikre mod vandskader, strømsvigt og andre situationer, der kan forsage store skader. Vi tænker i effektive sikringsløsninger til både store og små virksomheder. Vi hjælper gerne med at danne et overblik over din sikkerhed, og finde den helt rigtige sikringsløsning.

Både vores tyveri- og brandalarmer er trådløse, og er forbundet til alarmcentralen. Dette betyder for din sikkerhed, at der kommer vagter ud til dig, hvis alarmen skulle gå i gang. Vi kan levere alt fra trådløse systemer som kommunikerer med hinanden, men også tråd førte systemer hvis dette ønskes.

Tyveri- og brandalarm

Kontakt