Sikring

Vi er specialister i adgangskontrol og alarmsystemer.

Sikring

Moderne og trådløse løsninger sikkerheds­optimerer dit hjem

Et trygt hjem er et godt hjem. Vi har fokus på sikkerhed, og går ikke på kompromis med kvaliteten af alarmløsninger. Med en kyndig vejledning, kan vi hjælpe dig med at opnå maksimal sikring af dit hjem. Vi sørger nemlig for dine hjemlige rammer forbliver trygge, og desuden er vi leveringsdygtige af mange forskellige løsninger. Dermed har vi altid en løsning der passer til præcis dine behov.

Hos Hansen & Søgart installerer vi alarmsystemer, der vil sikre dit hjem og dine værdier – og sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en alarmcentral. Alle systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet – og er designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem.

Sikring
Sikring af el

Erhvervsløsninger og muligheder

På arbejdspladsen er det ligeledes nødvendigt med et højt sikkerhedsniveau. Det er til for at forhindre indbrud, men også for at sikre mod vandskader, strømsvigt og andre situationer, der kan forårsage store og omkostningsfulde skader. Vi tænker i effektive sikringsløsninger, til både store og små virksomheder. Herunder kan du tilgå vores løsninger som sikkerhedsoptimerer dit hjem eller virksomhed:

  • Port- og dørtelefoner
  • Alarmsystemer
  • Brandalarmer
  • Bevægelsessensorer
  • Elektroniske adgangskontroller (ADK)
  • Og meget mere

Både vores tyveri- og brandalarmer er trådløse, og er forbundet til alarmcentralen. Dette betyder at der tilkaldes vagter, hvis alarmen skulle gå i gang. Vi leverer trådløse systemer som kommunikerer med hinanden, men også trådførte systemer, hvis dette ønskes. Uanset hvordan din virksomhed skal sikres, har vi ekspertisen og erfaringen til at kunne levere præcis den sikkerhed, der er behov for.

Tag kontakt til os her

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken løsning der er mest brugbar for din virksomhed eller bolig, så tøv ikke. Ring os op på telefon 70 22 87 88 hvor vi med glæde tager en uforpligtende snak omkring dine behov. Der er også mulighed for at sende en E-mail til firma@hsel.dk eller benytte vores kontaktformular her på siden, vi vil under alle omstændigheder vende tilbage hurtigst muligt.

Hansen og Søgart

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud