Elektriker Lyngby

Erfaren elektriker udfører alle former for el-installationer og services

Elektriker Lyngby

Kompetent elektriker i Lyngby

I Hansen & Søgart har vi mere end 30 års erfaring indenfor faget. Med vores base i Rødovre, tæt på Lyngby. Står vi klar til hurtigt kan rykke ud og hjælpe med din elopgave, når du har brug for en elektriker i Lyngby. Vi hjælper alt fra privat- og erhvervskunder til andelsboligforeninger og ejerforeninger. Uanset hvor stor din opgave måtte være, så kan du trygt overlade ansvaret til os.

Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en dybdegående viden som elektriker og derfor tilbyder vi blandt andet hjælp til følgende:

Dette er naturligvis blot et udpluk af vores mest populære ydelser. Hvis ikke din opgave passer på ovenstående beskrivelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Som erfaren elektriker i Lyngby, kan vi som udgangspunkt hjælpe med alle typer af elopgaver du måtte stå overfor. Så lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Elektriker Lyngby
El-tjek Lyngby

Elektriker i Lyngby der vægter kundetilfredshed højt

Vælger du Hansen & Søgart til at stå for din elopgave, så vil du altid blive mødt af en dygtig og punktlig elektriker. Alle vores medarbejdere er fagudlærte og går til alle opgaver med en høj faglig stolthed. Vi sætter en ære i at udføre elopgaver, som overholder alle de gældende lovgivninger samt forholdsregler. Vi har et stort fokus på at levere god service, hele vejen fra første kontakt til afslutningen af opgaven.

Vores arbejde udføres med kvalitetsmaterialer fra anerkendte leverandører og vi tilbyder stor fleksibilitet i forbindelse med udførsel af din opgave. Ydermere overholder vores pålidelig elektrikere altid sine aftaler. Derfor er du i trygge hænder fra start til slut, når du skal bruge en elektriker i Lyngby.

Kontakt din lokale elektriker i Lyngby

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge en elektriker i Lyngby. Vi står klar til at yde kompetent rådgivning og vejledning, således at du er sikret et godt og langtidsholdbart resultat i høj kvalitet. Kontakt os på telefon 70 22 87 88 eller på mail firma@hsel.dk. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

Det siger vores kunder om os

Vi samarbejder med

Kontakt os for et tilbud