Intelligente løsninger

Indeklima

Flere ældre boliger døjer med fugtproblemer, flere steder kan fugten medførte skimmelsvamp. For at komme fugten og skimmelsvampen til livs kan man anvende en ventilationsløsning med varmegenvinding.
Til dette formål kan der anvendes DUKA One som er en et-rums-ventilationsløsning. Løsningen består af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator samt fjernbetjening.
Systemets ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Varmen fra boligen overføres under udsugnings funktionen til den keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.

Fordele
:
• Et fantastisk indeklima
• Reducerer radon og CO2
• Minimerer kondens og fugt
• Effektiv og energibevidst udluftning
• Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
• Giver en energibesparelse
• Slip for at åbne/lukke vinduer
• Dæmper lyden udefra med 43db(A)

Garanti - Hansen & Søgart
El-tjek Hansen & Søgart

Intelligente løsninger

Intelligente bygningsinstallationer, hvor f.eks. varme, lys, strømforbrug eller alarmsystem automatisk reguleres og koordineres, kan blive hverdag i ethvert hjem eller arbejdsplads.

Automatisk styring fungerer ved at man lader forskellige systemer tale sammen, og på den måde effektiviserer en lang række processer, der hjælper til at du sparer både tid og penge. Hvor avanceret det skal være, afhænger af hustandens eller virksomhedens behov.

Styring i hjemmet kan f.eks. være, at lyset tænder når man kommer hjem, eller systemer der regulerer varme og ventilation. Derved er installationerne med til at gøre en travl hverdag nemmere, samtidig med at du opnår større sikkerhed og energibesparelser.

I virksomheden er styring en optimal løsning, hvis man ønsker automatisk styring af strømforbruget. Man kan herved spare mange penge på elregningen. Installationer kan også med fordel bruges til bl.a. at regulere ventilationen og temperaturer på arbejdspladsen.

Løsningerne er mange. Med hjælp fra en af vores elektrikere, kan du få foretaget en grundig analyse af, hvordan du kan opnå store gevinster, ved brugen af automatisk styring.

Vi hjælper med at finde den løsning, der passer præcis til dig og dine behov.

Læs mere

Belysning

Med den rette belysning sikrer du et bedre miljø at færdes i, samtidig med at energiforbruget kan reduceres. Især den rigtige belysning i køkkenet, stuen og entreen kan gøre en stor forskel. Brugen af forskellige lyskilder i stuen, gør at rummet virker større og mere indbydende. I entreen kan en bevægesensor gøre underværker, og spare dig for at fumle med lyskontakten, når du har hænderne fulde. Køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum, og fungerer også som et arbejdssted. Derfor synes vi det er uhyre vigtigt, at lyskilden her er i orden.

Garanti - Hansen & Søgart

Kommunikation

Mulighederne indenfor den tekniske kommunikation er konstant i udvikling, og kan være en udfordring at danne sig et overblik over. Bredbåndsforbindelser til Internettet, dørtelefon med overvågning og tv, er nogle af de nyeste skud på stammen, hvor der hele tiden sker store udviklinger og forbedringer.

Ved at snakke med en af vores elektrikere, får du hjælp til at vælge rigtigt, så du kan få tilpasset netværksløsninger præcis dine ønsker og behov.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder, med at skræddersy den rigtige kommunikationsløsning.

Kommunikation
Udluftning - Hansen & Søgart

Solceller

Hos Hansen & Søgart A/S, tilbyder vi solcelleanlæg til både private og erhverv. Anskaffelse af solcelleanlæg er en rigtig god investering, da man kan reducere sine strømomkostninger, og samtidig få en vedvarende og billig energikilde. Det fører til store besparelser hvert år, og så gavner det miljøet. Selvom det er omkostningsfuldt at få monteret et solcelleanlæg, er pengene man bruger, på sigt givet godt ud.

Der er derved tale om en investering, der i løbet af få år, vil have tjent pengene hjem igen – og mere til. Man øger desuden også husets/virksomhedens værdi. Vi tilbyder både store og små løsninger indenfor solcelleanlæg, og sammen finder vi den løsning, der passer til jeres behov og elforbrug. Du er velkommen til at kontakte os, og få en snak omkring mulighederne.

Kontakt