Grønne løsninger

Intelligente bygningsinstallationer, hvor f.eks. varme, lys, strømforbrug eller alarmsystem automatisk reguleres og koordineres, kan blive hverdag i ethvert hjem eller arbejdsplads.

Automatisk styring fungerer ved at man lader forskellige systemer tale sammen, og på den måde effektiviserer en lang række processer, der hjælper til at du sparer både tid og penge. Hvor avanceret det skal være, afhænger af hustandens eller virksomhedens behov.

Styring i hjemmet kan f.eks. være, at lyset tænder når man kommer hjem, eller systemer der regulerer varme og ventilation. Derved er installationerne med til at gøre en travl hverdag nemmere, samtidig med at du opnår større sikkerhed og energibesparelser.

I virksomheden er styring en optimal løsning, hvis man ønsker automatisk styring af strømforbruget. Man kan herved spare mange penge på elregningen. Installationer kan også med fordel bruges til bl.a. at regulere ventilationen og temperaturer på arbejdspladsen.

Løsningerne er mange. Med hjælp fra en af vores elektrikere, kan du få foretaget en grundig analyse af, hvordan du kan opnå store gevinster, ved brugen af automatisk styring.

COLOURBOX6115280

Vi hjælper med at finde den løsning, der passer præcis til dig og dine behov.

Kontakt os