El-arbejde

Hansen & Søgart A/S udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer, herunder intelligente bygningsinstallationer. Vi tilbyder også rådgivning i lys og lyskilder, og vores mål er at finde den helt rigtige løsning til jeres behov.

computer background

Vi er eksperter i alle former for elektrisk arbejde, herunder bl.a.:

El-tjek

Ønsker du et el-tjek, for at se om jeres installationer er sikre og overholder alle regler,
tilbyder vi gerne denne service, med vores ekspertise og vejledning.

TEKNIQgarantiElJpg.ashx_

Garanti

Hansen og Søgart A/S er medlem af TEKNIQ, og er derfor omfattet af garantiordningen El-ankenævnet. Hansen og Søgart udfører dine elinstallationer efter garantiens forskrifter, og vores medlemskab af TEKNIQ er din garanti for, at du får hvad du har betalt for. Denne garantiordning gør det muligt for dig at klage, hvis det arbejde du har fået foretaget, ikke stemmer overens med det du har bestilt. Ankenævnet for Tekniske Installationer behandler din klage, og sikrer dig en hurtig og nem løsning på uoverensstemmelser med el-installatøren.

I 2001 trådte en ny autorisationsordning i kraft, der gjorde at både el-installatør og firma skulle autoriseres. Der blev samtidig stillet krav til, at alle virksomheder skulle være omfattet et Sikkerheds-Kvalitets-Styrings-System. SKS-systemet er indført med fokus på at kvalitetssikre det arbejde der udføres, og for at opnå højst mulig el-sikkerhed – herunder at forebygge fejl.

Da kundetilfredshed er altafgørende for os, er det vigtigt at kunne give vores kunder denne garanti. Garantien sikrer at dine installationer altid er i de bedste hænder, hvis du får arbejdet udført af en autoriseret elektriker.

Udluftning

Et godt indeklima er vigtigt for ens trivsel, både på arbejdspladsen og i hjemmet.
Et dårligt indeklima går ud over koncentrationen og humøret. Mange oplever også allergier og astma,
når indeklimaet ikke er optimalt. Ved opsætning af klimaanlæg og ventilatorer, sikrer du et godt indeklima,
hvor frisk luft er med til at forbedre sundheden og velfærden for den enkelte.

air-conditioner

Vi opsætter installationer, der sørger for automatisk udluftning,
både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Det er en stor fordel at få opsat installationer i lokaler, hvor det er svært at lufte ud,
og steder hvor man sjældent får foretaget den nødvendige daglige udluftning.

Kontakt os gerne ved spørgsmål.

Kommunikation

Mulighederne indenfor den tekniske kommunikation er konstant i udvikling, og kan være en udfordring at danne sig et overblik over. Bredbåndsforbindelser til Internettet, dørtelefon med overvågning og tv, er nogle af de nyeste skud på stammen, hvor der hele tiden sker store udviklinger og forbedringer.

Ved at snakke med en af vores elektrikere, får du hjælp til at vælge rigtigt, så du kan få tilpasset netværksløsninger præcis dine ønsker og behov.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder, med at skræddersy den rigtige kommunikationsløsning.

B4I4XD7WY4

 

 

Kontakt os